Fri fragt over 700 kr
Personliggjorte varer

Det siger vores kunder

Nedenfor finder I andre kunders bestillinger og deres beskrivelse her af.


"... Hun forstod hurtigt min vision for det visuelle udtryk."
 
"Da jeg kontaktede LUMEN var jeg lige blevet “dumpet” af den grafiker jeg havde siddet med i 2 måneder. Uden varsel og uden et færdigt produkt! Jeg var grædefærdig og vildt stresset. Vores invitationer skulle ud NU! Ida var fantastisk og meget forstående over for min situation. Hun forstod hurtigt min vision for det visuelle udtryk. På ganske kort tid havde hun kreeret den smukkeste invitationspakke. Jeg er så glad! Og små misforståelser og stressede fodfejl fra min side blev håndteret med stor service og forståelse. Jeg kan kun give LUMEN min varmeste anbefaling."
 
Custom bryllupsinvitationer
Camilla & Mads, Frederiksberg

"... langt mere for prisen end vi havde drømt om."
 
"Hold da op, hvor er de blevet smukke! Vi har fået langt mere for prisen end vi havde drømt om. De er simpelthen så perfekte. Tusind tak!"
 
Custom bryllupsinvitationer
Janina & Morten, København SV

"... god service!"
 
"Så fine invitationer og god service!"
 
Klassiske bryllupsinvitationer »
Stine & Nikolaj, Silkeborg

"... oplevelsen med jer været smidig og professionel."

"Vi var meget spændte på at modtage vores invitationer, og vi blev så glade, da vi endelig stod og kunne åbne pakken fra jer. Ud over at selve invitationerne er endnu flottere, end vi havde forestillet os, formåede I at imponere os med et superfedt helhedsindtryk... Fra start til slut har oplevelsen med jer været smidig og professionel. Og det, at I bruger kræfter på at ‘spice’ jeres i forvejen flotte produkt op med gennemført lækker indpakning, viser, at I tager jeres forretning seriøst – og at I gider. Dét synes vi er fedt! Vi vil i dén grad anbefale jer til folk omkring os."

Klassiske bryllupsinvitationer »
Line & Morten, Herning


"... Udover alle forventninger!"

"Hold nu op, hvor er det bare en enormt imponerende indpakning. Ej det er bare så flot! Udover alle forventninger! Jeg har lige stået herhjemme og taget en masse billeder af dem. Vi er så glade. Tusind tak!!!"

Custom bryllupsinvitationer
Ida & Christian, Søborg


"...hvor var de flotte!"

"Min kæreste, Anders, og jeg bestilte for et par måneder siden vores bryllupsinvitationer hos jer. Det har vi ikke fortrudt et sekund; hvor var de flotte! Vi var næsten kede af ikke at have bestilt en invitation til os selv. Nu vil vi meget gerne bestille tilhørende bortkort, bordplan, bordnr., menukort og drinkskort."

Klassiske bryllupsinvitationer »
Ditte & Anders, Silkeborg


"Vi er yderst tilfredse..."
 
"Vi er yderst tilfredse – super flotte indbydelser."
 
Klassiske bryllupsinvitationer »
Mitzi & Martin, Bagsværd

"Tak for indsatsen ..."
 
"Tak for indsatsen og tak for det hele."
 
Custom bryllupsinvitationer
Sofie & Martin, Frederiksberg

"... lige som vi ønskede."
 
"Det flotteste design. Tusind tak for din store hjælp og det smukke design du har lavet – vi er dybt taknemmelige for alt det du har gjort for at invitationerne er blevet lige som vi ønskede."
 
Custom bryllupsinvitationer
Mi & Claus, Amager

"... sikke en flot pris."
 
"Nøj, hvor er det blevet godt! Lige som jeg havde håbet :) Vi er SÅ tilfredse med det hele og sikke en flot pris. Tusind tak herfra."
 
Custom bryllupsinvitationer
Anne & Mathias, Amager
Vi holder sommerferie og sender pakker afsted igen d. 21. juli.