🇩🇰 Dansk design
Personliggjort

Samarbejdspartnere

Hos Lumen lægger vi hjertet i alt vi laver, og det samme forventer vi af vores samarbejdspartnere. Et bryllup er noget helt særligt og en oplevelse for livet, og vi bestræber os på at I vil kunne se tilbage om 10, 20 eller 30 år og stadig være begejstret for jeres bryllupsdag. Dagen skal afspejle jeres personlighed, det I værdsætter og danne en perfekt ramme om jer som par.

Bryllupsfest

Forestil jer det smukke, hvide palads i Tivoli med alle lysene tændt, og en hel stab af tjenere, kokke og bartendere samt konditor, florist og DJ, der står parat til at tage sig af jeres største dag. Næsten alt er muligt, når Nimb slår dørene op til bryllup. 

Bryllupsfest

Kombinér jeres invitationer og dekorationer med de helt rigtige omgivelser. Kurhotel Skodsborg ligger naturskønt nord for København, og huser bryllupsfester for alle – fra den intime, afslappede fejring til det store, ekstravagante bryllup. Uanset hvilke traditioner I har, tager de udgangspunkt i jeres ønsker.

Bryllupsfest

Sæt ekstra kul på brylluppet. Hos Grill Academy gør de hvad der skal til for, at I og jeres gæster får en enestående fest krydret med lækre grillerier og god stemning. Omgivelserne er skabt til at kunne omdannes efter jeres behov, og gøre eventet til en helt speciel oplevelse.