Handelsbetingelser

Det vigtigeste for os er at du får en god oplevelse, når du handler hos LUMEN og derfor gør vi vores allerbedste for at udsende din varer og besvare din henvendelse hurtigst mulig.

01

Leveringstid, lagervarer 
2-4 hverdages levering på lagervarer.

Leveringstiden fremgår både på hver produktside og på din ordrebekræftelse. Med leveringstid menes antallet af arbejdsdage, inden varen(e) afsendes fra LUMEN. I tilfælde af, at leveringstiden afviger væsentligt fra det anførte, vil du straks modtage besked pr. e-mail herom, og du har mulighed for at fortryde eller ændre ordren, såfremt der ikke er tale om håndlavede eller personliggjorte varer.

 

Leveringstid, bestillingsvarer 
Alle bestillingsvarer har længere leveringstid end lagervarer. Bestillingsvarer bestilt hos LUMEN har normalt en leveringstid mellem 1-6 uger – se den enkelte produktside.

Leveringstiden fremgår både på hver produktside og på din ordrebekræftelse. Med leveringstid menes antallet af arbejdsdage, inden varen(e) afsendes fra LUMEN. I tilfælde af, at leveringstiden afviger væsentligt fra det anførte, vil du straks modtage besked herom, og du har mulighed for at fortryde eller ændre ordren.

 

Leveringstid, invitationspakker 
Invitationspakker udsendes senest 12 hverdage efter godkendelse af pdf-kladde.

Det fremgår på din ordrebekræftelse hvad leveringstiden er. Med leveringstid menes antallet af arbejdsdage, inden varen(e) afsendes fra LUMEN. I tilfælde af, at leveringstiden afviger væsentligt fra det anførte, vil du straks modtage besked herom, og du har mulighed for at fortryde eller ændre ordren, såfremt det ikke er en custom ordre. Ved custom ordre menes en personliggjort vare.

 

 

 

02

Sådan bestiller I bryllupsinvitationer hos LUMEN
1. 
Find den kollektion du ønsker at bestille fra og vælg elementer fra listen og bestil.

2. Vores designer kontakter dig og beder dig udfylde dokumenter med tekster og navne. Vi layouter og sender et oplæg til godkendelse pr. e-mail, normalt indefor 1-2 hverdage efterfølgende og inden trykgang.​ Intet trykkes før vi har godkendelse.

3. Efter godkendelse, personliggører og håndlaver vi efter dit valg af elementer, farver og tilbehør. Hvorefter vi sender den endelige bryllupskollektion som pakke.

Ekstra korrekturgange koster 325,- kr. pr. gang.

 

Haste produktion og levering
Hvis du har brug for en hastelevering, afsender vi den endelige bryllupskollektion 5-7 hverdage efter godkendelse af kladder. Ved valg af hastelevering tillægges DKK 695,- kr.

Express produktion og levering (Er ikke altid mulig – kontakt os og hør nærmere)
Skal det gå endnu hurtigere? Med Express levering går der kun 2-3 hverdage efter godkendelse af kladder før bestillingen afsendes. Ved valg af Express levering tillægges DKK 1.395,- kr.

 

GRATIS forsendelse på alle invitationspakker.
DELFORSENDELSE Ønskes delforsendelse af invitationspakker, koster de efterfølgende forsendelser 39,- kr. til pakkeshop.

 

 

 

03

Forsendelse
GLS Pakke Shop

GLS Pakkeshop koster 39 kr., GLS Erhverv koster 59 kr. og GLS Privat 69 kr. i Danmark. Gratis forsendelse ved køb over 700,- kr. Din pakke er forsikret for op til 4.500,- kr. og kan trackes via GLS website

Få pakken sendt med GLS Pakkeshop og hent din pakke i en af de mere end 500 Pakke Shops. Du vælger selv den Pakke Shop som passer dig bedst. Når pakken er på vej til den Pakke Shop du har valgt, modtager du en e-mail om at din pakke er på vej til shoppen. Medbring pakkens ID og billedlegitimation når du afhenter pakken. Du vælger selv hvor du vil hente din pakke og hvornår på dagen du vil hente den. 

GLS normale leveringstid er 1-3 hverdage. Vi påtager os intet ansvar ved eventuelt forsinket levering grundet GLS. Hvis du ønsker at vi ikke skal sende din ordre samlet, idet du har bestilt en vare der er i restordre, bedes du anføre det i kommentarfeltet ved bestilling.

Har du bestilt varer der inkluderes specialtlavede varer, følger alle varer altid den af din varer som har længst leveringstid. Ønsker du i et sådant tilfælde varerne leveret i flere omgange, bedes du anføre det i kommentarfeltet ved bestilling eller skrive en henvendelse til made@bylumen.dk. Dog må du så påregne et ekstra forsendelsesgebyr.

 

Track & trace
Vi er en lille shop og har ikke mulighed for automatisk at sende dig et Track & Trace nr. Hvis du ønsker at få det tilsendt, bedes du sende en mail til os: made@bylumen.dk

 

Internationale ordre International orders
Vi sender pakker til stort set hele verden. Vælg dit land på leveringinfo-siden for at se forsendelsespriser.
We do ship almost worldwide. Please select your country at the checkout page to get shipping cost information.

 

 

 

04

Priser
Alle priser hos LUMEN er angivet i DKK, inklusiv 25% moms.

 

Betalingskort
Hos LUMEN kan du betale med Visa/Dankort, Dankort, MasterCard & Maestro. Ved personliggjorte produkter og håndlavede varer trækkes beløbet samtidig med at ordren er gennemført. Ved lagervarer trækkes beløbet først ved afsendelse. Der kan kun trækkes det beløb du har angivet eller mindre – og kun én gang.

Det er helt sikkert at handle med kort hos os, idet al kommunikation mellem vores betalingssystem og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL forbindelse (Secure Socket Layer). Det er kun indløseren Epay og banken der har adgang til dataerne. Hverken LUMEN eller andre uvedkommende har mulighed for at se de data der udveksles.

 

 

 

05

Bestilling
Så længe betalingen ikke er gennemført, er det selvfølgelig muligt at ændre alle de indtastede oplysninger. Ændringerne foretages under de respektive trin. Det er muligt, at navigere frem og tilbage imellem de enkelte trin så længe betalingen ikke er gennemført. Når du har gennemført en bestilling på LUMEN, skal du være opmærksom på følgende: Vores ordresystem sender dig en bestillingsbekræftelse pr. e-mail, der indeholder aftalen mellem os og dig. Såfremt en kopi af bestillingsbekræftelsen ønskes fremsendt på et senere tidspunkt sker dette uden ekstra beregning – send blot en anmodning herom pr. e-mail. Den endelige faktura mailes til dig direkte efter ordren er gennemført.

Ved bestilling af speciallavede og personliggjorte varer trækkes beløbet ved bestilling, da disse varer er unikke varer, som ikke kan videresælges.

 

 

 

06

Fortrydelsesret
Vores håb er, at du er helt tilfreds med dit LUMEN køb. Hvis du ikke er, accepterer vi selvfølgelig din returnering eller ombytning, men husk på ...

Du har 30 dages fortrydelsesret på alle varer købt i vores webshop som ikke er speciallavede, håndlavet (brude accessories er undtaget) eller nedsat. Du skal blot returnere varerne i original emballage og i samme stand og mængde, som da du modtog dem. Ved returnering af et brugt/misligholdt produkt forbeholder LUMEN sig retten til at foretage afslag i købesummen ved refundering. Behandlingstiden for returneringer samt tilbagebetaling er indenfor 14 hverdage. Vi dækker ikke porto i forbindelse med fortrydelsesret. Bankerne kan have op til 30 dages behandlingstid. 

Der ydes ingen fortrydelsesret på LUMENs invitationspakker, speciallavede varer (herunder håndlavede og personliggjorte varer). Disse tages ikke retur, idet de skal fremstilles og tilpasses efter dine individuelle behov, såfremt fremstillingen eller tilpasningen er påbegyndt. Der ydes heller ingen fortrydelsesret på nedsatte varer eller varer købt med særlig mængderabat. Ved accept af vilkår i forbindelse med bestilling af vores varer, accepterer du samtidig, at fremstillingen af varen kan påbegyndes. 


Udeblevne leverancer 
Udebliver din leverance bedes du kontakte made@bylumen.dk. Oplys venligst dit ordrenummer eller fakturanummer, så vi hurtigt og effektivt kan behandle din forespørgsel.
LUMEN forbeholder sig retten til at afvise og annullere ordrer, helt eller delvist, uden yderligere begrundelse. Dette vil typisk ske være pga. fejl i pris, systemfejl eller mistanke om betalingsmisbrug. Vi bestræber os på, at informationer på websitet altid er korrekte. Vi tager dog forbehold for eventuelle trykfejl eller systemfejl. Priserne på LUMENs website er hverken et tilbud eller en kontrakt. Pris og udbud af informationer kan ændres uden varsel.

 

Returnering og ombytning af varer
Medmindre du returnerer varer, som er i stykker ved modtagelse eller fejlagtigt leveret, er returomkostninger for din regning. Ønsker du at returnere en vare, sender du os blot en e-mail med oplysning om dit ordrenummer, samt hvilken varer du ønsker at returnere indenfor 30 dage. Vi modtager ikke returvarer afsendt pr. efterkrav, uden omdeling eller indleveret personligt.

Hvis du ikke afhenter din forsendelse sendt indenfor Danmark, forbeholder vi os retten til at fratrække et gebyr på 200,- kr., svarende til vores faktiske omkostninger i forbindelse med forsendelse, pakning og returnering. Afhentes en pakke, uden for Danmarks grænser, ikke, forbeholder vi os retten til at fratrække et gebyr svarende til pakkens fragtomkostninger.
Du kan ikke udnytte din fortrydelsesret, ved ikke at afhente forsendelsen eller nægte modtagelse. Varen skal leveres tilbage på samme måde, som ved modtagelse og inden 30 dage.


Reklamationsret
Der ydes reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens ankomst. Du har 24 måneders klageret. Reklamation over fejl, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles LUMEN inden for rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation (håndlavede og personliggjort varer) eller ombytning (fabrikslavede varer).

LUMEN tager forbehold for at den enkelte vares mål kan variere mellem 1-3 cm. i forhold til produktbeskrivelsen.

Du kan hente en fortrydelsesformularen her


 

 

07

Personlige oplysninger
Når du køber varer på LUMEN skal du angive følgende personlige oplysninger: Navn, adresse og e-mail adresse. Oplysningerne bruges udelukkende i forbindelse med levering af bestilte varer. Oplysningerne registreres hos LUMEN og opbevares i fem år, hvorefter de slettes. Kun betroede medarbejdere har adgang til de registrerede oplysninger, og garanterer at disse ikke videregives til tredjepart. Personlige oplysninger transmitteres og opbevares krypteret, og ved indtastning af kort og bankoplysninger anvendes en krypteret SSL-forbindelse for at sikre de følsomme oplysninger bedst muligt. Som registreret har du altid mulighed for indsigt og du kan gøre indsigelse mod registrering i henhold til Persondataloven.

 

 

 

08

Cookies
På bylumen.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

 

 

 

09

Copyright
Al billed- og tekstmateriale på bylumen.dk er underlagt beskyttelse i henhold til ophavsretsloven og må ikke anvendes i strid hermed. Overtrædelse heraf kan medføre krav om fogedforbud såvel som krav om erstatning, vederlag og godtgørelse. Endvidere forbeholdes øvrige rettigheder i henhold til anden relevant immateriel lovgivning tillige med rettigheder i henhold til markedsføringsloven.

 

 

 

10

Generelle oplysninger om virksomheden
Virksomhedens juridiske navn: LUMEN Design
Navn på webshop: www.bylumen.dk
CVR-nummer: 37876046
Etableringsår: 2016
Officiel e-mail adresse: made@bylumen.dk
Officiel webadresse: www.bylumen.dk