Fri fragt over 700 kr
Personliggjorte varer

Om Lumens letterpress

Hvis I går med et ønske om at gøre jeres bryllupsdag til en ekstraordinær og uforglemmelig dag, så start med bryllupsinvitationer i letterpress. 

Letterpress tryk forener design og papir på allerfineste vis, når den 100 år gamle trykpresse elegant præger designet ind i papiret. Både I og jeres gæster vil elske de smukke invitationer med tekst præget i det bløde og luksuriøse bomuldspapir.

En unik kollektion skabes

Når I har valgt en letterpress kollektion og har udfyldt jeres personlige tekst, fremstilles trykklichén og bomuldspapir, konvolutter og tilbehør bestilles hjem.

Blødt bomuldspapir

Vores letterpress kollektioner trykkes på mat blødt bomuldspapir af højeste kvalitet. Vi tilbyder flere farvevarianter, herunder hvid, cremefarve og camel i flere tykkelser; 300g, 600g eller 900g.

Trykpressen sættes i gang

Herefter starter arbejdet på trykpressen. Først skal farven blandes, klichén monteres, trykpressen justeres og til sidst præges delene. Hele processen sker i hånden.

Tryktyper

Med letterpress præges teksten ned i papiret. Vi anvender planteolier med pigment, som giver farven ekstra dybde.

Vi tilbyder både farve tryk og blindtryk. Ved blindtryk præges trykklichén uden farve ned i papiret. De to metoder kan også kombineres.

Pakkes omhyggeligt

Nu er der ikke længe før I har jeres kollektion i hånden. Det sidste trin er tørretid, hvorefter vi pakker jeres kollektion i silkepapir med en solid papkasse omkring. Det gør vi for at sikre, at det hele kommer sikkert frem til jer.


Letterpress invitationer

Se vores udvalg af letterpress kollektioner her


Vi holder sommerferie og sender pakker afsted igen d. 21. juli.